1 mai - amintiri de odinioara

de daniela in Porc, 1 Mai 2011 | 1158 vizualizari

 

Ieri am fost de am ingradit un teren al nostru, undeva pe deal, ne-a fugarit ploaia , altfel mai stateam
Nu-i bai, oricum umblu cracanata de oboseala .
Toata ziua, pe deal , i-am cintat lui Ion, sotul meu, ca vreau mici de 1 Mai!!!!
Am fost de dimineata in Real, erau frumosi dar scria pe eticheta , la continut, glutamat.
Am renuntat instantaneu, mi-ar fi stat in git !
Asa ca , de 1 Mai, alt meniu ......

 

INGREDIENTE

  • fleica de porc
  • condimente
  • cartofi,
  • sare,
  • lapte si unt pentru pireu
  • varza si rosii pentru salata  
  • un pic de slanina , pentru fript
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA 1 mai - amintiri de odinioara:

Carnea, feliata si condimenatata a stat 1 ora la macerat


Cartofii, metoda obisnuita de pireu ..


Salata de varza cu rosii, clasica !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "1 mai - amintiri de odinioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

cristiana_dana 1

03.05.2011, 13:51

adry88 1

03.05.2011, 15:31

ce bn arata primesc si eu o portie

Bunica 1

03.05.2011, 23:31

Wow, ce fleica rumenitaaa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Costita cu fasole