Adjica simpla (1)

de anisoara in Conserve, 15 Sep 2010 | 45793 vizualizari

COMENTARII (9)

Rocsi 1

16.09.2010, 10:55

Corinuta 1

16.09.2010, 11:36

Foarte buna reteta!

Anamaria7 1

16.09.2010, 11:48

Anisoara, reteta seamana cu un "ghiveci" mai simplu, asa ii spunem eu si mama (uneori poate contine si vinete sau fasole, desi atunci e deja zacusca ). Noi pregatim ceva de genul acesta pentru ciorbe si sosuri la felul 2. Suna foarte bine reteta de la numarul 1, cu mar si busuioc! multumesc, o sa o incerc si eu la iarna

nadina73 1

16.09.2010, 18:22

super

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:15

ce cos frumos..............

anisoara 1

16.09.2010, 21:55

Corina, Rosci, Nadina cu placere si va cuprind

anisoara 1

16.09.2010, 22:00

Anamaria, receta aceasta contine componente asemanatoare cu acele a giveciului, dar este cu totul altceva . Nu putem spune ca carne prajita si supa cu carne este aceiesi mancare. Da ai dreptate acest sos se poate folosi si la ciorbe , si la sarmale ceiea ce am scris la urma Dar anume receta de adjica cu mar si busuioc ii reda acel gust , care vreau sa -l redau in aceasta receta . Multumesc

anisoara 1

16.09.2010, 22:00

Medi cu placere

adry88 1

23.05.2011, 11:17

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de iarna Cris