Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de cristeena20 in Pui, 29 Noi 2012 | 3477 vizualizari
Angelina_Elena 1
Bunica 1
Cartofii cred ca au iesit nemaipomeniti!;-bd
Dana_Retetegg 1
Panacris 1
Geanina87 1
MotanLaOale 1
Bya Ralu 1
bun bun
Lau 1
vin la masa
adasev12 1
Rocsi 1
Bun
xana 1
Foarte bunut! Eu obisnuiesc sa prajesc alheira in putin ulei de masline incins, si inainte de a o pune in tigaie o tai usor pe lung, asa ramane intacta iar pielita se strange si ramane doar interiorul rumenit.
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 17:28
de bucatarasa 1
ieri la 20:52
ieri la 18:55
de Bucataras 6
ieri la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
12 comentarii
10 comentarii
9 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
MotanLaOale
Rocsi
Sidy 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
giacodrescu 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!