Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2013 | 15455 vizualizari
MotanLaOale 1
Angelina_Elena 1
ce bine arata!
adnia 1
ma tenteaza..
Bya Ralu 1
diaconta 1
Vaaaaai ce bine arata
adry88 1
Panacris 1
elucubratiiculinare 1
multumesc
Rocsi 1
DulciuriSiNuNumai 1
si malaiul?
dalina2007 merci, am omis chiar si faina
făina și mălaiul se adaugă și ele după smântână și se amestecă ușor cu o lingură
gaby_gabytza 1
fain
rodicamaria 1
Am prestat azi dupa reteta ta ! Foarte bun !
rodicamaria - ma bucur, eu am facut de curand in varianta dulce- o sa incerc sa postez reteta cat mai curand
orin 1
Sunt in Spania si aici nu este branza de vaci...o pot inlocui cu alt sortiment? ricotta,de exemplu...
Cris2711 1
orin cauta sub denumirile requeson sau curajada
orin, se poate pune chiar si varianta de branza: telemea putin sarata
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 21:30
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
ieri la 16:14
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Constelatialeu
28_andreea 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!