Amestec la wok (de post)

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 12 Apr 2012 | 6197 vizualizari

 

Daca as locui singura, nu prea as da bani pe carne. As da , dar maxim odata pe saptamana. . Am lins farfuria; habar n-am daca ai mei vor manca :D, dar nu-i problema ca mananc io daca ei nu vor .

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 150 grame ciuperci fierte si feliate
  • un dovlecel
  • 200 gr spanac oparit si scurs
  • sare
  • piper
  • un borcan pastai fierte (400 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amestec la wok (de post):

Rapid si bun. Pregatim toate ingredientele si procedam asa:

- Incingem wok-ul si punem putin ulei.

- Tocam ceapa si-o punem in tigaie. Calim 2 minute.

- Curatam dovlecelul si-l taiem cubulete. Il adaugam peste ceapa alaturi de doi catei de usturoi feliati.

- Calim pana se rumenesc usor si scade zeama.

- Adaugam ciupercile scurse si mai lasam 3 minute amestecand cand si cand.

- Curatam rosiile de coaja, le tocam si le adaugam in tigaie. Adaugam si spanacul tocat. Lasam la foc mic 10 minute.

- Scurgem pastaile de zeama pastrand cam 100 ml. Adaugam in tigaie, punem si pasta de rosii si mai lasam 5 minute.

- Condimentam cu sare si piper, punem si restul de usturoi tocat marunt si oprim focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec la wok (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (35)

ela 1

13.04.2012, 12:10

tigaia trebuie curatata imediat dupa ce o folosesti,eu pun in ea putina apa calda imediat si se curata usor,daca se prinde ceva negreala de ea,de la gratar in general,cureti cu crema cif si un burete,foarte usor iese tot de pe ea si in interior si in exterior

mamaieelena 1

13.04.2012, 17:13

imi placeeee

diaconta 1

13.04.2012, 21:31

asa cum banuiam :
1. te prinzi greu si..
2. nu-mi dai
3. de ce oare nu ma surprinde?
4.mai bine,ca tot am reusit sa mai slabesc zilele astea a fost chiar fara intentie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Legume sote & Orez - fără ulei