Amestec la wok (de post)

de gaby_duceag in Mancaruri de post, 12 Apr 2012 | 2587 vizualizari

 

Daca as locui singura, nu prea as da bani pe carne. As da , dar maxim odata pe saptamana. . Am lins farfuria; habar n-am daca ai mei vor manca :D, dar nu-i problema ca mananc io daca ei nu vor .

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 150 grame ciuperci fierte si feliate
  • un dovlecel
  • 200 gr spanac oparit si scurs
  • sare
  • piper
  • un borcan pastai fierte (400 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amestec la wok (de post):

Rapid si bun. Pregatim toate ingredientele si procedam asa:


- Incingem wok-ul si punem putin ulei.


- Tocam ceapa si-o punem in tigaie. Calim 2 minute.


- Curatam dovlecelul si-l taiem cubulete. Il adaugam peste ceapa alaturi de doi catei de usturoi feliati.


- Calim pana se rumenesc usor si scade zeama.


- Adaugam ciupercile scurse si mai lasam 3 minute amestecand cand si cand.


- Curatam rosiile de coaja, le tocam si le adaugam in tigaie. Adaugam si spanacul tocat. Lasam la foc mic 10 minute.


- Scurgem pastaile de zeama pastrand cam 100 ml. Adaugam in tigaie, punem si pasta de rosii si mai lasam 5 minute.


- Condimentam cu sare si piper, punem si restul de usturoi tocat marunt si oprim focul.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec la wok (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

ela 1

13.04.2012, 12:10

tigaia trebuie curatata imediat dupa ce o folosesti,eu pun in ea putina apa calda imediat si se curata usor,daca se prinde ceva negreala de ea,de la gratar in general,cureti cu crema cif si un burete,foarte usor iese tot de pe ea si in interior si in exterior

mamaieelena 1

13.04.2012, 17:13

imi placeeee

diaconta 1

13.04.2012, 21:31

asa cum banuiam :
1. te prinzi greu si..
2. nu-mi dai
3. de ce oare nu ma surprinde?
4.mai bine,ca tot am reusit sa mai slabesc zilele astea a fost chiar fara intentie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de legume