Ardei umpluti cu ciuperci

de Lau in Mancaruri de post, 7 Oct 2011 | 4816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei
  • 200 g orez
  • 500 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • cimbru
  • marar
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 200 ml ulei
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu ciuperci:

 Se curata ardeii de seminte si cotoare,se spala si se lasa la scurs

Eu am spalat ciupercile si le-am fiert 2-3 clocote.

Ceapa se caleste in ulei si cand s-a inmuiat putin adaugam morcovul dat prin razatoare,rosia taiata marunt,adaugam orezul,pasta de tomate,o cana de apa si lasam sa fiarba pana scade apa,adaugam ciupercile tocate,patrunjel,marar,cimbru,potrivim de sare si piper dupa gust,amestecam si mai lasam putin,adaugam oul si amestecam bine.

Umplem ardeii cu compozitia de ciuperci ,le punem capacul,asezam intr-o oala care la fund am pus cateva fire de cimbru,2 foi de dafin,am adaugat apa cu sare cat sa fie la nivel cu ardeii,am acoperit oala cu folie de aluminiu si am dat la cuptor cca 60 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tigaie de post cu mamaliga si ciuperci