Mancarica de ghebe

de vero_closca in Mancaruri de post, 20 Oct 2010 | 8836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ghebe
  • 2 cepe mari
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cescuta supa de legume
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ghebe:

se curata si se spala ghebele si ceapa.

ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei.cand devine sticloasa se adauga ghebele si se lasa pe foc pana scade toata zeama pe care o lasa apoi se adauga pasta de tomate diluata cu supa de legume,sare si piper.

se mai lasa pe foc mic aproximativ 5 minute.

se serveste fierbinte cu piure sau mamaliguta,presarata cu patrunjel verde.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ghebe" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1465 puncte

Rocsi

1023 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

- Andreea -

524 puncte

mihaelar63

515 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ciuperci proaspete