Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2018 | 4477 vizualizari

 

Dupa munca de hei-rup merge ceva satios,facut ochiometric si devorat intr-o clipita.....

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele n-au fost masurate ( ca sa nu avem vorbe nevorbite ) sunt doar aproximate
  • cca 1 kg de malai ( cred ca lipseau vreo 100 g)
  • branzeturi amestec cca 600 g dupa cum urmeaza
  • branza de oaie veche
  • branza de oaie proaspata
  • branza de burduf
  • branza de capra
  • branza de vaca
  • cca 200 g smantana ( am luat eu o lingurita din cutie)
  • 6 oua proaspete ( luate direct din cuibar)
  • afumatura cca 400 g dupa cum urmeaza
  • carnat de porc afumat
  • muschiulet de porc afumat
  • costita de porc afumata
  • o tava dimensiuni 20/30 cm
  • un tuci pentru mamaliga
  • sare si apa pentru mamaliga
  • sper ca n-am uitat nimic....
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele:

Mai intai radem pe razatoarea mare branzeturile, separat taiem afumatura.

Luam un castron incapator, punem branzeturile razuite, adaugam smantana si ouale si omogenizam amestecul, apoi incorporam afumatura. Separat punem tuciul cu apa si sare pe foc la fiert, apoi adaugam malaiul si fierbem o mamaliga mai moale. Cand este gata mamaliga, luam tava o ungem cu putin ulei si asezam un start de mamaliga, apoi un strat de branzeturi cu afumatura, al treilea strat mamaliga, iar ultimul strat amestec de branzeturi si afumatura.

Dam tava la cuptor pentru aproximativ 30-40 min, trebuie sa se rumeneasca deasupra, sa capete o culoare frumoasa. Se serveste ata calda cat si rece, parol ca a fost cam lins spre lins cu gura-n jos.....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc glazurate