Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2018 | 4401 vizualizari

 

Dupa munca de hei-rup merge ceva satios,facut ochiometric si devorat intr-o clipita.....

 

INGREDIENTE

  • Ingredientele n-au fost masurate ( ca sa nu avem vorbe nevorbite ) sunt doar aproximate
  • cca 1 kg de malai ( cred ca lipseau vreo 100 g)
  • branzeturi amestec cca 600 g dupa cum urmeaza
  • branza de oaie veche
  • branza de oaie proaspata
  • branza de burduf
  • branza de capra
  • branza de vaca
  • cca 200 g smantana ( am luat eu o lingurita din cutie)
  • 6 oua proaspete ( luate direct din cuibar)
  • afumatura cca 400 g dupa cum urmeaza
  • carnat de porc afumat
  • muschiulet de porc afumat
  • costita de porc afumata
  • o tava dimensiuni 20/30 cm
  • un tuci pentru mamaliga
  • sare si apa pentru mamaliga
  • sper ca n-am uitat nimic....
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele:

Mai intai radem pe razatoarea mare branzeturile, separat taiem afumatura.

Luam un castron incapator, punem branzeturile razuite, adaugam smantana si ouale si omogenizam amestecul, apoi incorporam afumatura. Separat punem tuciul cu apa si sare pe foc la fiert, apoi adaugam malaiul si fierbem o mamaliga mai moale. Cand este gata mamaliga, luam tava o ungem cu putin ulei si asezam un start de mamaliga, apoi un strat de branzeturi cu afumatura, al treilea strat mamaliga, iar ultimul strat amestec de branzeturi si afumatura.

Dam tava la cuptor pentru aproximativ 30-40 min, trebuie sa se rumeneasca deasupra, sa capete o culoare frumoasa. Se serveste ata calda cat si rece, parol ca a fost cam lins spre lins cu gura-n jos.....:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii