Ananas caramelizat

de meosiris in Dulciuri, 2 Aug 2009 | 5210 vizualizari

 

Recipe by Isabela

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas mai marisor pentru ca ador acest fruct
  • miere
  • scortisoara
  • frisca.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas caramelizat:

-Se curata ananasul apoi se taie pe lung in patru bucati si se curata cotorul.

-Fiecare bucata se unge cu miere si se presara cu scortisoara dupa gust,apoi deasupra se pune o folie si se tine la frigider 2 ore pentru marinat.

-Se unge grillul cu putin ulei apoi se incinge si se pun bucatile de ananas.

-Se lasa sa prinda o culoare maronie...

-...apoi se scoate si se lasa sa se raceasca putin si se serveste in felii,alaturi de frisca.Foarte aromat si gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas caramelizat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

meosiris 1

04.08.2009, 22:33

Bun si aromat.

Ramonica 1

18.10.2010, 21:52

elena1988 1

24.02.2011, 09:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Rigo Jancsi