Ananas copt in sos vanilat de portocale

de ReeaB in Dulciuri, 20 Ian 2012 | 1743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas marisor (cam 1,5 kg)
  • 200 gr zahar brun
  • 60 g unt
  • o pastaie de vanilie sau esenta de vanilie
  • o lingurita de scortisoara
  • zeama de la 3-4 portocale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas copt in sos vanilat de portocale:

Se curata ananasul, se tavaleste bine prin zahar, se aseaza intr-un vas ce rezista in cuptor.


Se amesteca zaharul ramas cu scortisoara, vanilia si zeama de portocale si se pune in tava.


Se taie untul cubulete si se pune pe fruct si in sos


Se baga la cuptor 90 de minute la 190 grade.


La fiecare 10 minute se stropeste cu zeama din tava.


E gata cand intra usor furculita in el, iar sosul incepe sa se lege.


Dupa ce l-am scos din cuptor, l-am taiat rondele si le-am scufundat in sosul ramas.


L-am servit pe o budinca de vanilie.


Sa aveti pofta!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas copt in sos vanilat de portocale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Angelina_Elena 1

20.01.2012, 13:03

Bine ai venit!!! arata foarte bine

ReeaB 1

20.01.2012, 17:40

Multumesc mult pentru urari


teosim, ai dreptate numai ca eu mi-am pus in cap sa experimentez si sa vad daca iese intreg cu toate ca 90% din retetele de pe net ziceau sa il feliez

alinutzika 1

21.01.2012, 15:56

arata bine!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rata cu portocale