Anghinare cu garnitura de vinete umplute

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 7168 vizualizari

COMENTARII (15)

mariac 1

29.04.2010, 20:41

arata super cred ca si gustul e pe masura

Bunica 1

29.04.2010, 22:03

wow, wow ce frumos ! Este super prezentarea si cred ca este foarte gustoasa. O trec repede la favorite , sa nu o ia altcineva.

nadina73 1

29.04.2010, 22:38

asa e buni sa sti ca e super bun,ce zici nu vi la o portie?

nadina73 1

29.04.2010, 22:39

asa e bunica,multumesc mult

silvi0ara 1

29.04.2010, 23:27

Wow,ce bine arata.Mai ai?

mihaelar63 1

29.04.2010, 23:57

furculite cred ca iti incanta papilele gustative si cu iaurt e o reteta hipo -calorica .
ar trebui sa facem o rubrica speciala cu retete hipo-calorice , sa nu stam ,,pe tusa '' cu cartonas rosu cele care vrem sa mai slabim

nadina73 1

30.04.2010, 00:35

silvioara nu mai am dar daca vi fac altele ,merge rapid

nadina73 1

30.04.2010, 00:36

bine zic mihaela super ideie ca eu am de unde sa dau jos ............

madi_marin 1

30.04.2010, 20:23

super arata...n+am mancat niciodata anghinare....

Sylvia 1

01.05.2010, 00:21

Nadina arata excelent. Nu a fost amaruie? Am avut cateva tetative cu anghinarea dar sicer nu mi-au prea reusit .

Oana 1

01.05.2010, 16:10

Vai ce bine arata

nadina73 1

01.05.2010, 18:03

incearca madi macar sa vezi daca iti place ,nu e pe gustu tuturor ,de ex la sotu asa nu i place ,dar facut pane da

nadina73 1

01.05.2010, 18:05

sylvia cred ca depinde si de soi, sincer nu iau foarte des,ca ai mei nu se omoara dula ele cu toate ca spanioli mananca foarte mult si nici nu e ieftina dar mie nu mi sa parut amaruie,probabil depinde si cum o prepari

nadina73 1

01.05.2010, 18:05

multumesc mult oana

adry88 1

18.05.2011, 21:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Kebab con piadine