Anghinare cu garnitura de vinete umplute

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 4626 vizualizari

 

o mancare usoara si sanatoasa,e super buna la dieta

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potivite
  • 3 rosii
  • 3 alcachofa (anghinare)
  • 10-12 rosii chery-decor
  •  1 caciulie de usturoi
  • ulei de masline
  • sare ,piper
  • 3-4 linguri de iaurt natural sau smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare cu garnitura de vinete umplute:

Se curata vinetee si se taie pe lungine (exact ca si la reteta vinete acordeon) apoi se condimenteaza bine cu sare si piper .


Usturoiul se curata si se paseaza bine ,apoi se amesteca cu sare ,putin ulei si 50 ml apa


Rosiile se taie si ele feliute si se ung cu putin ulei de masline apoi se pun intre feliutele de vinete ,intr-un vas uns bine cu unt .Dupa ce am pun vinetele in vasul uns se pune mujdeiul de usturoi (nu tot sa mai ramana 2-3 linguri)si se pune la cuptor pt 25-30 minute


Alcachofa se fierbe pe aburi sau in apa cu sare si putin ulei(15-20 minute)


Se servesc cu mujdei de usturoi cu smanatana sau iaurt natural


Se orneaza dupa bunul plac ,eu am pus rosi chery sant minunate in combinatie


In spania se mananca foarte multa alcachofa(anghinare)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu garnitura de vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

nadina73 1

01.05.2010, 18:05

sylvia cred ca depinde si de soi, sincer nu iau foarte des,ca ai mei nu se omoara dula ele cu toate ca spanioli mananca foarte mult si nici nu e ieftina dar mie nu mi sa parut amaruie,probabil depinde si cum o prepari

nadina73 1

01.05.2010, 18:05

multumesc mult oana

adry88 1

18.05.2011, 21:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite cu urda marar si smantana