Anghinare cu garnitura de vinete umplute

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 3936 vizualizari

 

o mancare usoara si sanatoasa,e super buna la dieta

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potivite
  • 3 rosii
  • 3 alcachofa (anghinare)
  • 10-12 rosii chery-decor
  •  1 caciulie de usturoi
  • ulei de masline
  • sare ,piper
  • 3-4 linguri de iaurt natural sau smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare cu garnitura de vinete umplute:

Se curata vinetee si se taie pe lungine (exact ca si la reteta vinete acordeon) apoi se condimenteaza bine cu sare si piper .

Usturoiul se curata si se paseaza bine ,apoi se amesteca cu sare ,putin ulei si 50 ml apa

Rosiile se taie si ele feliute si se ung cu putin ulei de masline apoi se pun intre feliutele de vinete ,intr-un vas uns bine cu unt .Dupa ce am pun vinetele in vasul uns se pune mujdeiul de usturoi (nu tot sa mai ramana 2-3 linguri)si se pune la cuptor pt 25-30 minute

Alcachofa se fierbe pe aburi sau in apa cu sare si putin ulei(15-20 minute)

Se servesc cu mujdei de usturoi cu smanatana sau iaurt natural

Se orneaza dupa bunul plac ,eu am pus rosi chery sant minunate in combinatie

In spania se mananca foarte multa alcachofa(anghinare)

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu garnitura de vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Anghinare cu garnitura de vinete  umplute-0
Anghinare cu garnitura de vinete  umplute-1
Anghinare cu garnitura de vinete  umplute-2
Anghinare cu garnitura de vinete  umplute-3

COMENTARII (15)

nadina73

nadina73 1

01.05.2010, 18:05

sylvia cred ca depinde si de soi, sincer nu iau foarte des,ca ai mei nu se omoara dula ele cu toate ca spanioli mananca foarte mult si nici nu e ieftina dar mie nu mi sa parut amaruie,probabil depinde si cum o prepari

nadina73

nadina73 1

01.05.2010, 18:05

multumesc mult oana

adry88

adry88 1

18.05.2011, 21:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!