Antricot de vitel la gratar cu cartofi si salata rucola

de simona72 in Vita, 8 Ian 2014 | 4978 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

08.01.2014, 17:28

Ce bine te-ai gandit !Sa trec si eu maine prin piata dupa rucola

Irina 1

08.01.2014, 17:34

Sa stii ca nici mie nu-mi place carnea in sange, pot s-o ridice toti chefii in slavi!

simona72 1

08.01.2014, 17:38

Cam asa zic si eu Irina...eu n-am treaba cand vad sange, dar sa mananc carne si sa iasa sange din ea chiar nu pot...

Constelatialeu 1

08.01.2014, 17:44

Eu mananc carne cruda,adica cand fac sarmale,carnati,dar la friptura nu poci sa vad roseata aia care arata nefacuta carnea..

Merisor 1

08.01.2014, 17:45

Ce buna!

babi5 1

08.01.2014, 17:55

Corinuta 1

08.01.2014, 18:02

vai, vai, ce fain arata!

Valclaudia 1

08.01.2014, 18:36

daaaa !

mihaelar63 1

08.01.2014, 18:52

Mama ce bunatate

deyutzky 1

08.01.2014, 18:55

ce bine arata!

MotanLaOale 1

08.01.2014, 19:07

roxana_simona 1

08.01.2014, 19:11

bun

Laly 1

08.01.2014, 19:41

Ce bun

Cris2711 1

08.01.2014, 19:47

In sange nu,dar roz da,asa imi place

- Andreea - 1

08.01.2014, 20:17

Ce bine arata carnea

Rocsi 1

08.01.2014, 20:23

Ce bine arata totul si apetisant

Mihaela11_jo 1

08.01.2014, 20:27

Ce delicatese
Si mie imi place asa cum o faci tu

diaconta 1

09.01.2014, 08:49

Imi place carnea de vitel,dar asa cum spui,sa fie bine facuta

anca_rm 1

09.01.2014, 09:21

ce bun gratar

_Alina_ 1

09.01.2014, 10:24

Un deliciu!

laura_n 1

09.01.2014, 16:53

grozava! nici mie nu imi place carnea cruda

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 01:28

O bunatate !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Costita de vitel cu cartofi la cuptor