Aperitiv

de -tony- in Bauturi, 26 Aug 2012 | 1388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • spumant dulce
  • piersica
  • struguri
  • pepene galben
  • 1 virf lingura zahar
  • 1 firf cutit scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

piersica se spala si se taie felii.


boabele de struguri se taie in doua si pepenele galben in cuburi potrivite.


se pun intr-un pahar peste care se adauga zaharul si scortisoara.


se lasa o jumatate de ora la frigider dupa care se adauga spumantul.


se serveste pe un sezlong la malul marii :))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

26.08.2012, 23:18

Mmmm ce bun!

Sim0na 1

27.08.2012, 13:06

mirela0911 1

27.08.2012, 22:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza