Aperitiv briose cu tofu

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2017 | 974 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina alba
  • 4 oua
  • 200 ml lapte de vaca
  • 160 ml ulei de masline
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1 lgt patrunjel taiat marunt
  • 100 g tofu
  • 50 g afumatura
  • sare
  • piper
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu tofu:

Intr-un bol, amesteci faina cu praful de copt, laptele, uleiul de masline si galbenusurile. Adaugi maslinele, ierburile si omogenizezi. Adaugi sare si piper dupa gust.


In alt bol, bati albusurile spuma tare si le incorporezi in compozitia de mai sus. Pui compozitia in formele de briose (maxim 3/4 din aceasta sa fie umpluta). Tai branza tofu cubulete si o adaugi pe fiecare briosa. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru circa 30 de minute, pana se rumenesc frumos. Lasi briosele sa se raceasca putin si le scoti din forme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu tofu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ancutsa 1

27.03.2017, 20:40

Tare bune!

dantes 1

28.03.2017, 16:36

Bun!

oanapl 1

28.03.2017, 17:04

Va multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ratuste din oua si branza pe valuri de maioneza