Aperitiv briose cu tofu

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2017 | 387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina alba
  • 4 oua
  • 200 ml lapte de vaca
  • 160 ml ulei de masline
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1 lgt patrunjel taiat marunt
  • 100 g tofu
  • 50 g afumatura
  • sare
  • piper
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu tofu:

Intr-un bol, amesteci faina cu praful de copt, laptele, uleiul de masline si galbenusurile. Adaugi maslinele, ierburile si omogenizezi. Adaugi sare si piper dupa gust.


In alt bol, bati albusurile spuma tare si le incorporezi in compozitia de mai sus. Pui compozitia in formele de briose (maxim 3/4 din aceasta sa fie umpluta). Tai branza tofu cubulete si o adaugi pe fiecare briosa. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru circa 30 de minute, pana se rumenesc frumos. Lasi briosele sa se raceasca putin si le scoti din forme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu tofu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ancutsa 1

27.03.2017, 20:40

Tare bune!

dantes 1

28.03.2017, 16:36

Bun!

oanapl 1

28.03.2017, 17:04

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tarta taraneasca