Aperitiv bruschete cu branza Tartino si rulada

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2017 | 308 vizualizari

 

Retete pentru un picnic reusit 
Dupa spuneam retetele se gatesc destul de rapid si usor pentru bruschete

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta 
  • 300 gr branza de vaci 
  • 3 linguri rase cascaval 
  • 1 tub Tartino natur 
  • rosii uscate 
  • 1 castravete 
  • 6 felii sunca padurea neagra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete cu branza Tartino si rulada:

Se taie painea felii si se pune intr-o tava de cuptor. Se dau la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade C, pentru 5-7 min, sa se prajeasca putin. Se amesteca branza de vaci cu cascavalul ras si branza tartino. Se ung feliile de bagheta prajita cu crema de branza se pun bucati de sunca, rosii uscate sau castravete.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete cu branza Tartino si rulada" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

16.05.2017, 17:25

dantes 1

17.05.2017, 13:47

noiinbucatarie 1

18.05.2017, 08:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Placinte - langosi cu smantana, cascaval si usturoi