Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2017 | 582 vizualizari

 

simple si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 paine tip bagheta sau franzela mai mica
  • 3-4 rosii cherry
  • ansoa la borcan
  • 100 gr somon afumat
  • 100 gr crema de branza
  • ulei de masline
  • usturoi
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa:

Rosiile se taie in bucati mai mari, se pun intr-un castron cu ulei de masline, sare si piper si se lasa deoparte.


Franzela se taie felii mai groase si se pun la prajit.


Bucatiile de paine prajita se freaca pe o parte cu usturoi, deasupra punem rosiile cu zeama care s-a format, iar deasupra, punem bucatiile de peste.


Cealalte felii de paine se ung cu crema de branza, iar deasupra punem somon afumat.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete mixte cu rosii si ansoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

06.03.2017, 21:15

multumesc

mihaelar63 1

06.03.2017, 23:58

Bya Ralu 1

07.03.2017, 10:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei si branza