Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2019 | 2322 vizualizari

 

Aceste chifle umplute cu sunca, branza si ou sunt perfecte pentru micul-dejun sau pentru a fi luate la pachet.

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 100 g sunca de Praga
  • 50 g branza feliata
  • 4 oua
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Sunca de Praga se taie cubulete, la fel si branza feliata.


Se taie partea de sus a chiflelor, formand un capac.


Se scobesc chiflele si se umplu cu sunca si branza. Se adauga cate un ou in fiecare chifla si se presara putina sare peste el. Se mai pun cateva cubulete de branza pe langa fiecare ou.


Se pun capacele la chifle si se impacheteaza in hartie de copt. Se pun intr-o tava, care se introduce la cuptor.


*Pentru ca dura prea mult coacerea, eu am desfacut pana la urma hartia de copt, iar la doua chifle le-am dat capacele jos pentru a se vedea frumos oul la prezentare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chifle umplute cu sunca, branza si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Ancutsa 1

21.10.2019, 09:55

-Licurici- 1

21.10.2019, 14:11

mihaelar63 1

03.11.2019, 19:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

ieri la 21:31

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

ieri la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

ieri la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar