Aperitiv trandafiri picanti

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2017 | 1071 vizualizari

 

Buni si de efect in orice ocazie, fie ca ai musafiri sau ai chef de o rontaiala.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou pt uns
  • 1 pachet foietaj Bella dezghetat de cu seara
  • 1 cutie salam picant Dulano
  • sare mare
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv trandafiri picanti:

Desfacem aluatul, il taiem in doua, apoi taiem fasii late de cca.1,5 cm.


Salamul, fiind felia mare, il taiem in doua. Ungem cu ou batut fasia de aluat, punem salamul, apoi rulam sul. Asezam sulul invers pe tava tapetata cu hartie de copt. Presaram cateva cristale de sare sau fulgi de chili si dam la cuptor pana se rumenesc frumos.


 

TIPS-URI

1

putem rade deasupra si cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv trandafiri picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

17.05.2017, 22:18

miki_a 1

17.05.2017, 23:58

Rahela Velicu 1

18.05.2017, 08:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Roşii la cuptor, umplute cu brânză