Aperitiv chiftelute pe suport de portocala

de Miha in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 6191 vizualizari

COMENTARII (23)

Teo 1

03.01.2010, 20:34

desi e incarcata ,portocala zambeste si ne inveseleste.

rivka 1

03.01.2010, 20:36

Oana 1

03.01.2010, 21:16

Ce super arata! zici ca are carlionti sau e pe bigudiuri

Miha 1

03.01.2010, 22:28

Si mie mi s-a parut super haioasa.

ANCA 1

04.01.2010, 12:03

tare dragut!

nyana 1

04.01.2010, 20:59

veselaD:

gaby_duceag 1

04.01.2010, 23:43

foarte frumoasa!totul

Miha 1

04.01.2010, 23:48

Multumesc!

Bucataras 1

05.01.2010, 09:52

uoi, zici ca le-ai dus la coafor .. mai tineti minte casketele alea gen reactor din frizeriile de dinainte de revolutie? cam asa aratau doamnele dupa ce-si puneau bigudiuri si stateau sub motoarele alea de avion

rivka 1

05.01.2010, 10:51

nu obisnuiesc sa-mi pun permanent dar cred ca asemanator arata caschetele alea si acuma

rivka 1

05.01.2010, 10:52

si da , arata ca un cretolino , ti-e si mila sa-l mananci

Miha 1

05.01.2010, 12:56

gaby_duceag 1

05.01.2010, 13:42

Bucataras Dragos 1

05.01.2010, 15:48

da Miha l-a facut si eu l-am cuafat! E bucataras dragos style! Vrea cineva programare la coafor?

Miha 1

05.01.2010, 16:26

Esti in cautare de cobai?

Bucataras Dragos 1

05.01.2010, 20:33

am mai multe variante de raspuns?

Miha 1

05.01.2010, 21:54

Bineinteles. Inclusiv aia cu "suna un prieten"

mihaelar63 1

16.01.2010, 21:46

draguta coafura !!! aveti grija cu programarile , ar trebui sa ne facem toti bucatarasii asa sa ne recunoastem :

Bunica 1

16.01.2010, 22:15

pa rand, pa rand nu toti o data il bagam la impozit mare Dragos

Bucataras 1

17.01.2010, 10:04

Miha e cea din dreapta pe prima pagina

Miha 1

17.01.2010, 22:19

Mai urmeaza sa ma arati cu degetul.

Bucataras 1

17.01.2010, 22:33

erai la reteta zilei, in stinga portocala, in dreapta Miha (am specificat doar )

Miha 1

17.01.2010, 22:37

Asaaa...nu care cumva sa ma confunde careva cu portocala.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Specialitate de pui,somon si cascaval umplut