Aperitiv chiftelute pe suport de portocala

de Miha in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 4251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • patrunjel
  • sare si piper
  • In plus:
  • 1 portocala
  • scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute pe suport de portocala:

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou, ierburi si condimente.



Se modeleaza chiftelutele cu mainile umede, apoi se presara cu putin pesmet.



Se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti.



Portocala se decoreaza cu boabe de piper formand o fata. Ideea era cam asa:



* par din ceapa verde ori patrunjel

* ochi din piper

* nas de morcov

* gura din rosie sau ardei rosu



Eu am folosit doar boabe de piper.


Cu ajutorul unor scobitori prindem chiftelutele in portocala.



Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute pe suport de portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Miha 1

17.01.2010, 22:19

Mai urmeaza sa ma arati cu degetul.

Bucataras 1

17.01.2010, 22:33

erai la reteta zilei, in stinga portocala, in dreapta Miha (am specificat doar )

Miha 1

17.01.2010, 22:37

Asaaa...nu care cumva sa ma confunde careva cu portocala.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui