Aperitiv chiftelute pe suport de portocala

de Miha in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2010 | 5357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute:
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • patrunjel
  • sare si piper
  • In plus:
  • 1 portocala
  • scobitori
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute pe suport de portocala:

Carnea se toaca impreuna cu ceapa, usturoi, ulei de masline, ou, ierburi si condimente.



Se modeleaza chiftelutele cu mainile umede, apoi se presara cu putin pesmet.



Se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti.



Portocala se decoreaza cu boabe de piper formand o fata. Ideea era cam asa:



* par din ceapa verde ori patrunjel

* ochi din piper

* nas de morcov

* gura din rosie sau ardei rosu



Eu am folosit doar boabe de piper.


Cu ajutorul unor scobitori prindem chiftelutele in portocala.



Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute pe suport de portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 42 %
239.99 lei
139.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Miha 1

17.01.2010, 22:19

Mai urmeaza sa ma arati cu degetul.

Bucataras 1

17.01.2010, 22:33

erai la reteta zilei, in stinga portocala, in dreapta Miha (am specificat doar )

Miha 1

17.01.2010, 22:37

Asaaa...nu care cumva sa ma confunde careva cu portocala.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficatei de pui cu dovlecei in sos de rosii

de Lau 9

ieri la 17:53

Budinca de broccoli, cu brânzeturi

de RODIMUR 5

ieri la 17:50

Sirop de trandafiri

de Lau 9

ieri la 17:25

Mere la borcan pentru iarna, fara zahar

de Adi 4

ieri la 11:01

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

pe 16.11 la 23:32

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu salata de pui