Trandafiri aperitiv

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2013 | 3915 vizualizari

 

Le-am savurat la Rocsi, Merișor, Madi, Sufletista! Musai a fost să le probez și live nu numai online! Super faine!

 

INGREDIENTE

  • ouă 6 bucăți,
  • ulei de floarea soarelui 1 pahar,
  • lapte degresat 1 pahar,
  • apă minerală 1 pahar,
  • sare iodata,
  • praf de copt 1 plic,
  • ceapă verde 1 legătură,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • ciuperci pleutorus 500 g,
  • costiță afumată 300 g,
  • măsline feliate 200 g,
  • mărar 1 legătură,
  • mozzarela cca. 100 g,
  • oregano,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri aperitiv:

Cele 2 feluri de ceapă se curăță, se spală și se toacă mărunt, apoi se înăbușesc în puțin ulei, acoperite la foc mic cca. 5 minute.


Între timp ciupercile spălate, curățate se toacă mărunt, apoi se adaugă peste amestecul de ceapă, împreună cu costița mărunțită și se lasă la călit cca. 10 minute la foc mediu, până se îmbină gusturile. Între timp ouăle se bat energic cu uleiul, laptele și apa, cca. 5 minute, apoi se adaugă făina cernută împreună cu praful de copt, amestecându-se până se omogenizează toate ingredientele. Amestecul obținut se adaugă peste combinația de mai sus.


Se toarnă aluatul obținut în forme de brioșe, ce se acoperă cu felii de mozzarela, apoi se pun la copt, la foc mediu ptr cca. 30 de minute. După ce au trecut testul scobitorii, se scot din cuptor, se lasă să se răcească în formă.


Se servesc reci sau calde! Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sidy 1

16.03.2013, 07:12

Daca mai ai un trandafiras din asta delicios, vreau si eu pentru micul dejun

moi_miruna 1

04.06.2013, 17:08

Ce cantitate de faina se pune?

Panacris 1

04.06.2013, 17:58

Miruna, făină cât cuprinde, cca. 6-7 limguri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Omleta "pomana porcului"