Aperitiv cu avocado

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 5370 vizualizari

COMENTARII (17)

Criss 1

28.10.2011, 10:25

Daca sunt prima, primesc portia cea mai mare, nu?
Si eu cu greu m-am convisn sa cumpar avocado, dar si cand i-am prins gustul, m-am indragostit de avocado.

MotanLaOale 1

28.10.2011, 10:47

bun bun

diaconta 1

28.10.2011, 10:51

inca nu m-a atras suficient,incat sa-l incerc dara arata bine combinatia ta

Adinuta 1

28.10.2011, 12:28

Am trecut la favorite si incerc Mie initial nu imi placea avocado, ca nu il lasasem sa se coaca si il incercasem semi-crud asa. Cand am descoperit ce bun si cremos se face dupa ce e tinut putin intr-o punga de hartie la copt, am prins tare drag de el Faina reteta Me likeee!

kamy 1

28.10.2011, 13:32

nu stiu ce sa zic,ca nu am mancat avocado....inca

PapaBun 1

28.10.2011, 13:35

da, exact, avocado cremos e o minune, eu in ultimul timp cam abuzez la munca de el, in sushi .
ca sa se coaca frumos avocado poate fi tinut intr-o punga/vas cu orez , noi ne tinem avocado la munca intr-un vas urias cu jasmine rice. In 3-4 zile un avocado verde devine maroniu si fully copt.

danakarin 1

28.10.2011, 13:40

Kamy, de obicei ajunge in mgazine crud, si atunci nu e bun deloc. Trebiue sa-l iei si sa uti de el vre saptamina....dupa aia e f. bun.

aziz 1

28.10.2011, 14:44

Lau 1

28.10.2011, 15:02

trebuie sa fie bun

RuxyRux 1

28.10.2011, 15:03

Imi place avocado...dar numai in guacamole...oricum e delicios intr-o combinatie astfel incat sa ne si placa

danakarin 1

28.10.2011, 16:58

ma bucur daca v-am facut curioase ( si curiosi ) Precum zice ruxyrox si guacamole e f. bun....Multzumesc tuturor pt aprecieri.

MIUTA 1

28.10.2011, 19:32

Suuuuuper bun

mirela0911 1

28.10.2011, 20:58

nu stiu cum e ca nu am gustat avocado

danakarin 1

28.10.2011, 22:23

trebuie sa incerci, mirela, dar important este sa fie copt !

LUK 1

29.10.2011, 09:23

interesanta reteta ta

mihaelaM 1

29.10.2011, 19:34

nu am mancat dar cred ca e foarte bun

jolygina 1

30.10.2011, 09:41

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive