Aperitiv cu avocado

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 3671 vizualizari

 

A durat ceva pina am prins gustul la avocado. Acuma imi place f. mult, in orice forma. In salate, ca si guacamole cu tacos, sau umplut cum se vede....

 

INGREDIENTE

  • 2 fructe de avocado
  • sucul de la o lamiie
  • 200 g brinza crema de vaci la cutie
  • 2- 3 fire de ceapa verde
  • cozi de creveti congelate.
  • un ardei iute mic, pt decor....
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu avocado:

Curatam si spalam ceapa verde, o taiem in feliute subtiri.La fel si ardeiul. Avem grija sa indepartam semintele si nervurile.


Pregatim umplutura, amestecind brinza cu ceapa, o lingurita de zeama de lamiie, sare si piper dupa gust.


Intr-un vas punem la fiert un pic de apa cu sare si dam scurt in clocot cozile de creveti, pina capata o culoare rozulie.


Taiem fructul de avocado in doua, stropim sectiunea cu zeama de lamiiie sa nu se inchida la culoare, scoatem simburele, si in respectiva adincitura punem 1- 2 lingurite din pasta de brinza. Garnisim cu 1-2 cozi de creveti si cu fisii de ardei iute si cu un pic de ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

LUK 1

29.10.2011, 09:23

interesanta reteta ta

mihaelaM 1

29.10.2011, 19:34

nu am mancat dar cred ca e foarte bun

jolygina 1

30.10.2011, 09:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion