Aperitiv cu ficat

de diaconta in Ficat, 29 Ian 2011 | 5183 vizualizari

COMENTARII (22)

Rocsi 1

29.01.2011, 21:01

e ca un drob

Bunica 1

29.01.2011, 21:02

wow, bun, foarte bun !

diaconta 1

29.01.2011, 21:07

Asa-i Rocsi,ma gandeam daca sa-i zic drob,ori nu

diaconta 1

29.01.2011, 21:07

Bunica

Rocsi 1

29.01.2011, 21:14

doar ca la drob pui mai multe maruntaie..asa stiu eu...dar merge si doar din ficat,sau din alte carnuri..e bine si asa cum i-ai zis

mena29 1

29.01.2011, 21:15

As proba si eu

diaconta 1

29.01.2011, 21:21

Mena asa sa faci

diaconta 1

29.01.2011, 21:22

Rocsi,adevarat,la drob folosim mai multe maruntaie,iar in loc de orez punem paine

Mitinita 1

29.01.2011, 21:56

mie-mi suna bine, nici eu nu prea le am cu ficatul dar de cautat caut o reteta buna.cred ca o incerc si eu

MotanLaOale 1

29.01.2011, 22:06

buna buna

diaconta 1

29.01.2011, 22:14

Miti,daca mie mi-a placut,sigur o sa-ti placa si tie

Mihaela11_jo 1

29.01.2011, 23:05

Foarte fin

LUK 1

29.01.2011, 23:58

nici mie nu mi place ficatul...dar arata bine

mamaieelena 1

30.01.2011, 00:12

bun

aziz 1

30.01.2011, 07:25

delicios

DIANA B 1

30.01.2011, 09:54

Mie-mi place ficatelul

Cris2711 1

30.01.2011, 12:36

Dia pupa pe mama ta din partea mea,ficatelul daca nu iti place il impart eu cu Diana si toate fetele care vor

diaconta 1

30.01.2011, 15:52

LUk Mamaieelena Mihaela multumim

diaconta 1

30.01.2011, 15:53

Diana ia si serveste

diaconta 1

30.01.2011, 15:53

Criss,am pupat-o si i-am transmis hai la masa

mirela0911 1

30.01.2011, 17:32

Sigur e buna

Cris2711 1

30.01.2011, 18:23

Dia mersi,pup Dia mea si acum ca ai facut si prajitura aceea minunata vinnnnn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ficat de pasare cu varza dulce