Aperitiv cu ficat

de diaconta in Ficat, 29 Ian 2011 | 2917 vizualizari

 

Ideea acestui aperitiv ii apartine in totalitate mamei mele.Eu nu sunt prietena buna cu ficatul,dar pot sa spun ca ,pregatit in felul asta,este minunat.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 1 cana orez
  • 8 oua
  • 1 ceapa uscata
  • ceapa verde
  • patrunjel,marar
  • sare,piper,vegeta
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ficat:

Ficatul se spala si se curata de pielite.Jumatate din cantitate se pune la fiert in apa cu putina sare.


Orezul il fierbem in apa cu putina vegeta.Fierbem si 5 oua,celelalte trei le vom folosi crude.


Ficatul fiert dar si cel crud il taiem bucati mici.Ceapa uscata se taie marunt si se caleste cu putin ulei.Se adauga ficatul,orezul si verdeata.Apoi se pun si ouale fierte taiate bucati mai mari,amestecand usor.


Cele trei oua ramase le batem putin si le punem in coompozitie.Potrivim de sare si piper.


Punem compozitia intr-o tava de chec,in care am pus in prealabil hartie de copt.


Lasam la cuptor pentru 45 de minute.Feliem abia dupa ce s-a racit de tot .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ficat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

diaconta 1

30.01.2011, 15:53

Criss,am pupat-o si i-am transmis hai la masa

mirela0911 1

30.01.2011, 17:32

Sigur e buna

Cris2711 1

30.01.2011, 18:23

Dia mersi,pup Dia mea si acum ca ai facut si prajitura aceea minunata vinnnnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui fiert in lapte