Pilaf cu ficatei la cuptor

de ccris_ccris in Ficat, 9 Mai 2009 | 8062 vizualizari

 

La sfatul si dupa indicatiile Oanei, am facut acest pilafior grozav, foarte usor si rapid, bun si pentru cei mici.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 conserva de rosii in bulion
  • 5 cani de apa
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust (delikat)
  • 500g ficatei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ficatei la cuptor:

Se spala ficateii, se curata de pielite, se oparesc si se spumuiesc, apoi se pun la scurs.


Se curata zarzavatul si se taie cubulete.


Se alege orezul si se spala.


Intr-o cratita de 3 litri, se toarna ulei cam cat sa-i acopere fundul, se pune zarzavatul cubulete, orezul, ficateii, apa, sare si se da la cuptor, la foc mediu, cam 45 de minute. Punem apoi rosiile in bulion si mai lasam 10 minute la foc mic, ca sa nu se lipeasca. Dupa ce am scos pilaful din cuptor, adaugam patrunjel verde proaspat, amestecand usor, sa nu se zdrobeasca bobul de orez.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ficatei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ccris_ccris 1

11.05.2009, 23:48

A papat, da, miam-miam!

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 12:15

o sa-l incerc si eu pt micutul meu, arata bn

Bya Ralu 1

23.01.2013, 13:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu sos