Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 5822 vizualizari

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

18.01.2011, 15:46

O delicatesa

La Ancuta 1

18.01.2011, 15:49

tare faine. Initial am crezut ca sunt ciuperci

LUK 1

18.01.2011, 15:51

ce frumoase sunt

Sidy 1

18.01.2011, 15:55

Iaca-ta ca am venit la bunaciunuke astea Cate pot sa iau

Ina 1

18.01.2011, 15:57

aziz 1

18.01.2011, 16:08

foietajul,, salvatoru,, cit de usor si de mare efect poate sa fie umplutura nu mai spunem ne putem juca cum vrem

MotanLaOale 1

18.01.2011, 16:08

bune bune

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:31

Sidy,cate vrei.Ca se fac tare usor si daca nu ajunge mai fac.

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:32

Aziz,chiar asa,ai multa dreptate.

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:32

Fetele va pup.

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:32

MotanLaOale,mersi.

Cris2711 1

18.01.2011, 17:50

O bunatate

lia maria 1

18.01.2011, 17:53

ce mult imi plac

mena29 1

18.01.2011, 18:05

Minunat!!!

Rocsi 1

18.01.2011, 19:35

ce faine..cred ca sunt bune

mirela0911 1

18.01.2011, 20:06

am crezut ca-s ciuperci umplute oricum si asa arata foarte bine

MIUTA 1

18.01.2011, 22:00

Ce bine arata

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitive