Aperitiv cu rosii in aluat de foitaj

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 5777 vizualizari

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

18.01.2011, 15:46

O delicatesa

La Ancuta 1

18.01.2011, 15:49

tare faine. Initial am crezut ca sunt ciuperci

LUK 1

18.01.2011, 15:51

ce frumoase sunt

Sidy 1

18.01.2011, 15:55

Iaca-ta ca am venit la bunaciunuke astea Cate pot sa iau

Ina 1

18.01.2011, 15:57

aziz 1

18.01.2011, 16:08

foietajul,, salvatoru,, cit de usor si de mare efect poate sa fie umplutura nu mai spunem ne putem juca cum vrem

MotanLaOale 1

18.01.2011, 16:08

bune bune

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:31

Sidy,cate vrei.Ca se fac tare usor si daca nu ajunge mai fac.

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:32

Aziz,chiar asa,ai multa dreptate.

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:32

Fetele va pup.

silvi0ara 1

18.01.2011, 16:32

MotanLaOale,mersi.

Cris2711 1

18.01.2011, 17:50

O bunatate

lia maria 1

18.01.2011, 17:53

ce mult imi plac

mena29 1

18.01.2011, 18:05

Minunat!!!

Rocsi 1

18.01.2011, 19:35

ce faine..cred ca sunt bune

mirela0911 1

18.01.2011, 20:06

am crezut ca-s ciuperci umplute oricum si asa arata foarte bine

MIUTA 1

18.01.2011, 22:00

Ce bine arata

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:10

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Carnati de Plescoi in aluat