Aperitiv cu spanac si branza

de getix in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 4386 vizualizari

 

Combinatia branza - spanac, merge de minune dupa cum a spus si Oana , bucatarasul care m-a inspirat. Multumesc !

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 6 linguri ulei,
  • 6 linguri faina,
  • 450 g spanac congelat
  • 3 linguri iaurt grecesc, cu 10 % grasime (reteta originala era cu smantana)
  • sare
  • 500 g branza dulce
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • sare , marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu spanac si branza:

Pregatim blatul : lasam la dezghetat spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa . Separam ouale. Albusurile le batem spuma. Galbenusurile le mixam cu uleiul , ca la maioneza, sarea, apoi adaugam  iaurtul si spanacul bine scurs. Cernem faina si incorporam in compozitia de galbensuri .Adaugam albusurile batute spuma amestecand usor, prin rasturnare .Tapetam  tava cu hartie de copt, punem blatul si introducem la cuptor 15-20 min. Cand este gata, se scoate si se lasa la racit.

Pentru umplutura : amestecam bine  branza cu iaurtul si sarea peste care adaugam mararul tocat marunt .

Dupa ce s-a racit blatul se taie in trei parti egale, se pune crema de branza intre foi si se da la rece.

Este o bunatate !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

getix 1

17.05.2013, 20:09

ma bucur ca va place Padre, veti fi incantat de rezultat !

mihaelar63 1

14.06.2013, 23:59

Un preparat festiv , demn de retinut

getix 1

15.06.2013, 08:47

mihaela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Omleta quarto formaggi