Aperitiv cu spanac si branza

de getix in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 3961 vizualizari

 

Combinatia branza - spanac, merge de minune dupa cum a spus si Oana , bucatarasul care m-a inspirat. Multumesc !

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 6 linguri ulei,
  • 6 linguri faina,
  • 450 g spanac congelat
  • 3 linguri iaurt grecesc, cu 10 % grasime (reteta originala era cu smantana)
  • sare
  • 500 g branza dulce
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • sare , marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu spanac si branza:

Pregatim blatul : lasam la dezghetat spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa . Separam ouale. Albusurile le batem spuma. Galbenusurile le mixam cu uleiul , ca la maioneza, sarea, apoi adaugam iaurtul si spanacul bine scurs. Cernem faina si incorporam in compozitia de galbensuri .Adaugam albusurile batute spuma amestecand usor, prin rasturnare .Tapetam tava cu hartie de copt, punem blatul si introducem la cuptor 15-20 min. Cand este gata, se scoate si se lasa la racit.


Pentru umplutura : amestecam bine branza cu iaurtul si sarea peste care adaugam mararul tocat marunt .


Dupa ce s-a racit blatul se taie in trei parti egale, se pune crema de branza intre foi si se da la rece.


Este o bunatate !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

getix 1

17.05.2013, 20:09

ma bucur ca va place Padre, veti fi incantat de rezultat !

mihaelar63 1

14.06.2013, 23:59

Un preparat festiv , demn de retinut

getix 1

15.06.2013, 08:47

mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose cu masline si ardei