Aperitiv cu spanac si branza

de getix in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2013 | 5023 vizualizari

 

Combinatia branza - spanac, merge de minune dupa cum a spus si Oana , bucatarasul care m-a inspirat. Multumesc !

 

INGREDIENTE

  • 6 oua,
  • 6 linguri ulei,
  • 6 linguri faina,
  • 450 g spanac congelat
  • 3 linguri iaurt grecesc, cu 10 % grasime (reteta originala era cu smantana)
  • sare
  • 500 g branza dulce
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • sare , marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu spanac si branza:

Pregatim blatul : lasam la dezghetat spanacul intr-o strecuratoare sa se scurga toata apa . Separam ouale. Albusurile le batem spuma. Galbenusurile le mixam cu uleiul , ca la maioneza, sarea, apoi adaugam iaurtul si spanacul bine scurs. Cernem faina si incorporam in compozitia de galbensuri .Adaugam albusurile batute spuma amestecand usor, prin rasturnare .Tapetam tava cu hartie de copt, punem blatul si introducem la cuptor 15-20 min. Cand este gata, se scoate si se lasa la racit.


Pentru umplutura : amestecam bine branza cu iaurtul si sarea peste care adaugam mararul tocat marunt .


Dupa ce s-a racit blatul se taie in trei parti egale, se pune crema de branza intre foi si se da la rece.


Este o bunatate !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

getix 1

17.05.2013, 20:09

ma bucur ca va place Padre, veti fi incantat de rezultat !

mihaelar63 1

14.06.2013, 23:59

Un preparat festiv , demn de retinut

getix 1

15.06.2013, 08:47

mihaela

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Invartita moldoveneasca de post, cu mere si stafide

de RODIMUR 7

la 12:04

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu verdeata