Aperitiv cu vinete si crema de branza

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 985 vizualizari

 

O noua reteta de pe blogul Bucatareselor vesele, care mi-a atras atentia. Am folosit crema de branza, in loc de branza tofu.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata,
  • 150 g branza tofu - eu am folosit 1 cutie cu cuburi de crema de branza si smantana Delaco,
  • cateva rosii cherry,
  • ulei de masline,
  • sare, piper, busuioc,
  • 3 catei de usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu vinete si crema de branza:

Incalzim in tigaie putin ulei de masline, impreuna cu cateii de usturoi; scoatem usturoiul si prajim rapid pe ambele parti vanata, taiata in prealabil in felii de cca 1 cm grosime, pe care le-am sarat un pic. Scoatem pe prosoape absorbante si lasam la racorit.


Asezam peste feliile de vanata bucatele de crema de branza, felioare de rosii cherry, stropim cu putin ulei de masline, presaram busuioc uscat sau decoram cu frunzulite de busuioc proaspat (sare, piper, dupa gust).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu vinete si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

14.09.2013, 21:50

diaconta 1

16.09.2013, 15:59

foarte aspectuoase

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 12:24

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt