Aperitiv omleta la cuptor, cu verdeturi, smantana, kaiser si cascaval

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2018 | 3368 vizualizari

COMENTARII (29)

trifadalia 1

27.03.2018, 11:33

buna rau

RODIMUR 1

27.03.2018, 11:35

Mulțumesc frumos, Dalia!

navidad_2017 1

27.03.2018, 11:38

Pfiiii.... bunatatea asta e un fel de "nec plus ultra"... sau chiar "rien ne va plus" (poate cel mult un "digestif", indiferent de ce natzie!) in imparatia omletelor! Ador verdeturile in omlete, caci ele dau, pe langa aroma si savoare, inca un plus de suculenta. Noi punem intai fasiile de ardei si "kaiserul" in vasul uns cu ulei, sa se inmoaie in cuptor si apoi turnam deasupra ouale batute (in vasul incins) + celelate ingrediente; asa se face omleta mai repede fara sa se usuce si se si rumeneste usor la baza. Dar si varianta Dvs e neaparat de incercat!

RODIMUR 1

27.03.2018, 11:52

Mulțumesc frumos, Navidad! Neapărat voi face într-o zi omleta după rețeta dumneavoastră! Eu am pus ardeii deasupra pentru decor...

navidad_2017 1

27.03.2018, 11:54

Denumirea "kaiser" pentru mezelul cu pricina, provine de la "Kaiserspeck" = "slanina imparatului" (germana) si este o specialitate de provenienta austriaca/ bavareza. Kaiserspeck-ul se prepara din piept sau burta de porc; si este "a imparatului", caci are pe langa (putina) slanina si multe straturi de carnitza suculenta.

portiadelumina 1

27.03.2018, 12:15

Da, clar, un fel de mâncare rapid pe care-l gătesc și mănânc cu poftă în perioadele în care nu este post. Fain!

RODIMUR 1

27.03.2018, 12:17

Mulțumesc, Navidad pentru explicațiile care aduc un plus de valoare oricărei rețete!

RODIMUR 1

27.03.2018, 12:18

Mulțumesc, părinte, pentru apreciere!

Corinuta 1

27.03.2018, 12:24

Mmmm, ce bunatate, as servi si eu putin!

RODIMUR 1

27.03.2018, 12:48

S-a terminat, la micul dejun, dar mai facem una, pentru tine, Corinuța... Într-adevăr, a fost foarte bună, cea mai bună omletă pe care am mâncat-o până acum...

Panacris 1

27.03.2018, 13:25

RODIMUR 1

27.03.2018, 13:49

Mulțumesc, Cristina!

trifadalia 1

27.03.2018, 14:54

foarte bunaaaaaaa

katty 1

27.03.2018, 15:07

O omleta delicioasa!

vasimur 1

27.03.2018, 15:08

RODIMUR 1

27.03.2018, 15:09

Mulțumesc frumos, Dalia!

RODIMUR 1

27.03.2018, 15:10

Mulțumesc, Katty! Într-adevăr, a fost mai bună decât oricare alta...

Bucataras Diana 1

27.03.2018, 16:13

Foarte buna si eu fac destul de des in diverse combinatii.

Rahela Velicu 1

27.03.2018, 16:23

RODIMUR 1

27.03.2018, 17:14

Mulțumesc, Diana! Am constatat că e mai bună și mai sănătoasă la cuptor...

RODIMUR 1

27.03.2018, 17:14

Mulțumesc, Mimi!

madi_marin 1

27.03.2018, 19:31

bune tare omletele, cu orice ingrediente noi le adoram la micul dejun

RODIMUR 1

27.03.2018, 19:34

Așa e Madi! Cred că puțini sunt aceia care ar refuza o omletă...! Și fiecare și-o face cu ingredientele care-i plac. Asta este foarte bine!

Rocsi 1

27.03.2018, 19:49

Ma bucur mult ca ti-a placut ideea! Eu ti-am zis, fac la cuptor, cand fac ceva mai multa, ca sa aiba si mama la munca. Si o pot pregati de seara!

elucubratiiculinare 1

31.03.2018, 08:13

buna, cu de toare

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tocinei de cartofi cu branza sarata