Aperitiv oua coapte cu afumatura

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2017 | 1979 vizualizari

 

Aperitiv cu oua coapte cu afumatura, decorate cu ceapa verde.
Reteta este destul de simpla si rapida, festiva sau pur si simplu pentru o seara in familie (alaturi de alte aperitive, desigur).
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • afumatura de casa, dupa gust
  • unt pentru uns formele
  • sare dupa gust
  • frunze de ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua coapte cu afumatura:

 

Se ung cu unt formele de ceramica.

Se taie afumatura de casa in felii subtiri, eu am considerat cate 4 de fiecare (eu atat am mai avut, insa puteti pune mai mult daca doriti). Se asaza cu grija feliile de afumatura in fiecare forma, se adauga cate un ou, se sareaza dupa gust si se dau la cuptorul preincalzit, cam 15 minute, daca le vreti vartoase. Data viitoare o sa le fac cu zeama.

Cand sunt gata, se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate.

Sper sa va placa!

 

Pofta Buna!

  

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/05/oua-coapte-cu-afumatura.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua coapte cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu spanac si cascaval