Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla

de LopFras in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 19261 vizualizari

 

Tot la aperitiv pentru orice ocazie festiva, va recomand, cand nu aveti timp de lucruri elaborate, oua umplute. Sunt extrem usor de facut, nu dureaza decat vreo jumatate de ora (cu tot cu fierberea lor).

 

INGREDIENTE

  •  5 oua mari care se fierb aproximatix 20 minute
  • 150 gr pate de porc
  • 50 gr unt
  •  o lingura mare de mustar si una de maioneza
  • cateva fire de marar proaspat
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla:

Dupa fierberea oualelor se taie in jumatate cu un cutit cu lamela lata, si se scot galbenusurile. Acestea se paseaza cu furculita si se amesteca cu pateul, untul, mustarul, maioneza si condimentele. Se umplu jumatatile de ou, si se orneaza dupa plac cu gogosari la otet, masline, castraveti murati, etc. Eu n-am avut timp de ornat si le-am servit asa. S-au terminat primele.

 

TIPS-URI

1

Recomand, daca este timp sa cumparati pate de porc de la Selgros, de la sectiunea carne proaspata pentru ca are....70% ficat de porc...sincer, foarte gustos, si nici nu e scump.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla-0
Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla-1
Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla-2
Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla-3
Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla-4
Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla-5
Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla-6

COMENTARII (4)

Teo

Teo 1

10.01.2010, 23:27

ai dreptate ,bunico punga o arunc si mie mi se pare ca dirijez mai bine mana

-Miti-

-Miti- 1

31.12.2010, 13:44

La Multi ani!!!

delia64

delia64 1

11.03.2015, 16:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03