Aperitiv pernute din foietaj cu carne, verdeata si usturoi

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2017 | 3720 vizualizari

COMENTARII (15)

portiadelumina 1

17.05.2017, 17:19

E clar, din astea aş mânca. Personal aş mai fi pus un pic de mărar în compoziţie, dar e foarte bine şi aşa.

mihaelar63 1

17.05.2017, 17:24

Merg bine cu salata mea preferata

CameliaR 1

17.05.2017, 17:59

Bunica 1

17.05.2017, 18:35

Ce buneee!

Ina 1

17.05.2017, 18:42

Buneee

MotanLaOale 1

17.05.2017, 20:10

Ancutsa 1

17.05.2017, 20:20

Va multumesc frumos pentru vizita si aprecieri!

Rocsi 1

17.05.2017, 20:35

Doua pateuri calde as servi si eu!

miki_a 1

17.05.2017, 23:38

Tare bune!

Rahela Velicu 1

18.05.2017, 08:21

dantes 1

18.05.2017, 10:23

Bune!

Ancutsa 1

18.05.2017, 12:23

Va multumesc mult!

Gherca Daniela 1

18.05.2017, 17:24

Ancutsa 1

19.05.2017, 16:38

Daniela,

kytz 1

20.05.2017, 07:31

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
chiftele de cartofi