Aperitiv placinta impletita cu carnaciori

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2017 | 4798 vizualizari

 

"Tarte si placinte rumenite si iscusite"

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati aluat foietaj congelat
  • 1/2 ardei gras rosu
  • o mana de spanac proaspat
  • 200 g mozzarella
  • 9 carnaciori oltenesti
  • 1 ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta impletita cu carnaciori:

Am intins o bucata de aluat decongelata si am taiat-o fasii. Am impletit carnaciorii printre fasiile de aluat.

Iintr-o tava in care am pus hartie de copt, am asezat a doua bucata de aluat pe care am intepat-o din loc in loc.

Peste aluat am presarat ardeiul taiat betisoare, apoi frunzele de spanac uscate si rupte bucatele, mozzarella rasa si la final a doua bucata de aluat cu carnaciorii impletiti.

 Am intepat din loc in loc si a doua bucata de aluat, apoi am uns toata suprafata cu ou batut.

Am introdus tava in cuptorul incins pana s-a rumenit bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta impletita cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

Placinta floare cu carne, reteta aromata si super gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos