Bascute cu ciuperci

de Julie in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2010 | 2927 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru piure:

  • 500 g cartofi
  • 1 ou
  •  2 linguri cascaval ras
  • 50 g lapte
  • 30 g unt
  • 2-3 linguri faina
  • patrunjel verde
  • sare, vegeta

Pentru umplutura:

  • 250 g ciuperci
  • 1 ardei iute
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mica
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bascute cu ciuperci:

Umplutura:

Intr-o tigaie cu o lingura ulei se pun ciupercile tocate marunt,ceapa si

usturoiul taiate rondele si ardeiul iute taiat feliute subtiri.

Se calesc la foc mic pana se inmoaie.

Se adauga rosia decojita , fara seminte si tocata in cuburi mici.

Se condimenteaza cu sare si piper.


Piureul:

Cartofii, se curata ,se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert, se mixeaza bine cu :cascavalul, untul, faina, laptele ,sare, vegeta si patrunjelul tocat marunt.

Trebuie sa iasa un piure mai vascos.


Asamblarea:

Ungem o tava cu ulei si o presaram cu pesmet. Asezam gramajoare cu piure de cartofi, iar in mijlocul lor punem cate o lingurita cu legume calite.


Dam tava la cuptor si coacem bascutele timp de 25-30 minute.

Sunt foarte bune atat calde cat si reci, cu cascaval ras deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Julie 1

12.08.2010, 09:54

Adinacarla,

mony 1

16.08.2010, 18:30

Un aperitiv delicios si foarte ,,aratos''. O sa incerc si eu.

Julie 1

16.08.2010, 22:16

Mony, daca le incerci , sigur o sa-ti placa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pachetele asortate cu sunca si cascaval