Aperitiv pogaci cu jumeri

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2016 | 6207 vizualizari

 

Sunt tare bune mai ales cand ai chef de rontait si merge de minune si o bere langa ele. Se fac repede si la fel se si mananca.
Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 350 g jumeri macinate
  • 3 oua
  • 1 lingura sare (sau dupa gust)
  • 25 g drojdie proaspata
  • 300 ml apa
  • 800-900 g faina
  • 1 ou pentru uns
  • 250 g cascaval Delaco
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pogaci cu jumeri:

Se pune drojdia sa dospeasca in 100 ml apa calduta amestecata cu 1 lingura de zahar si 1 lingura de faina. Intr-un bol se cern 800 g faina, se adauga sarea, ouale si jumerile macinate. Dupa ce a dospit drojdia se toarna peste faina si se amesteca totul. Se adauga cate putina apa calduta. Se omogenizeaza totul. Se lasa aluatul la dospit aproximativ o ora.

Se intinde pe masa de lucru in foaie de 5 mm grosime. Se unge deasupra cu oul batut bine si se presara cascaval dat pe razatoarea mica. Cu ajutorul unui pahar se taie forme rotunde, se asaza in tava si se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumenesc frumos. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Numarul de 5 portii se refera la 5 tavi.

2

Se pot folosi doua tavi alternativ.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pogaci cu jumeri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

miki_a 1

30.12.2016, 13:12

Bune, bune! Succes!

mirela0911 1

30.12.2016, 14:34

Vă mulțumesc!

Rocsi 1

01.01.2017, 22:21

Cu jumeri nu am mancat, dar sigur sunt foarte bune!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ciuperci