Aperitive in foietaj

de FLORYAVRAM in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 6465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete foietaj,
  • 200 g branza,
  • 50g smantana,
  • 2 oua,
  • 2 carnaciori,
  • 50g masline,
  • patrunjel tocat,
  • 2 lnguri suc de rosii,
  • cateva cubulete de mozarella,
  • origano,
  • seminte de susan si mac,
  • sare.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive in foietaj:



Mod de preparare:


Din primul pachet de foietaj am facut cosuletele,asa ca am decupat cu un pahar rotunduri pe care le-am pus in 2 forme de muffin(de fapt mini muffin).Pentru a le umple am amestecat branza cu smantana,un ou batut,patrunjel tocat si un praf de sare.Din aceasta copozitie am pus cam o lingurita si jumatate in ficare cosulet iar pe deasupra am pus carnaciori taiati subtire si in a doua rondele de masline(puteti alege ingrediente diverse in functie de gusturile fiecaruia).Cel de-al doilea pachet l-am impartit in jumtate din care o parte am taiat-o fasii pe care le-am uns cu ou si presarat cu semine de mac si susan.Cealalta am taiat-o ptratele,le-am uns cu suc de rosii,am presarat origano si in mijloc am pus cate un cubulet de mozarella.Coacem in cuptorul incalzit inainte cam 15-20 min la 180'C.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

FLORYAVRAM 1

17.01.2011, 14:25

va multumesc mult!

Cris2711 1

17.01.2011, 17:51

imi place ,arata super bun

elena1988 1

19.01.2011, 17:25

foarte bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lasagna

la 16:31

Aperitiv invartita cu branza sarata

ieri la 21:32

Desert tort cu crema de lapte condesat si nuca de cocos

de Lau 9

ieri la 19:26

Desert tarta rustica cu capsune

de Lau 9

ieri la 18:39

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval