Aperitiv placinta taraneasca cu kaizer si cas

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2017 | 2218 vizualizari

 

"Tarte si placinte rumenite si iscusite"
Cand ai in frigider cateva ingrediente de la tara, pui repede de o placinta, nu? Este o bunaciune de reteta, gustoasa care mi-a fost ceruta sa o repet. Deci, faceti si voi? Haideti, ca eu simt ca parca va place!😊😊😊

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 270 gr faina
  • 180 ml apa calduta
  • 4 gr drojdie uscata
  • 3 linguri ulei
  • sare

Pentru umplutura:

  • 250 gr kaizer
  • 250 gr cas de oaie
  • 150 gr cascaval
  • 4-5 linguri boabe de porumb
  • 1 bolisor cu rosii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta taraneasca cu kaizer si cas:

Aluat:

Puneti intr-un bol faina cernuta, drojdia, sarea si le amestecati cu o lingura.

Adaugati apa, framantati pana aluatul este omogen si usor lipicios.

La final incorporati uleiul.

Acoperiti aluatul si il lasati la loc ferit de curent, sa dospeasca, cam 30 de minute.

Umplutura:

Kaizerul il taiati in felii, apoi il faceti fasii lunguiete.

Casul il maruntiti cu mainile sau il puteti da pe razatoare.

Cascavalul il treceti prin razatoarea mare.

Rosiile cherry le spalati si le stergeti cu un servetel.

Presarati faina pe masa de lucru, rasturnati aluatul dospit.

Il intindeti cu sucitorul, intr-o foaie potrivita.

Tapetati o tava de 37/24 cm cu hartie de copt, puneti foaia de aluat.

Asezati bucatile de kaizer, presarati casul, apoi boabele de porumb.

Deasupra veniti cu cascavalul ras, iar rosiile cherry le asezati din loc in loc.


Introduceti placinta in cuptorul incins, la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos deasupra si prinde o crusta.


Cand este gata, o scoateti din cuptor, o lasati putin sa se racoreasca, apoi o portionati.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta taraneasca cu kaizer si cas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

dantes 1

04.11.2017, 10:09

Buna!

Rahela Velicu 1

04.11.2017, 18:25

Rocsi 1

04.11.2017, 22:24

Ce mult ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste de casa, cu hribi si bacon
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu pesto si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:11

Chifle aperitiv cu mozzarella

de RODIMUR 7

ieri la 00:40

Rulouri crocante din castraveți pentru iarnă

pe 13.08 la 19:05

Fudge cu ciocolata si afine

pe 13.08 la 18:23

Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla cu branza de capra

pe 13.08 la 18:14

RETETA RECOMANDATA
Cosulete din foietaj, cu de toate