Sendvis elegant

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2014 | 1174 vizualizari

 

Mda m-am jucat putin cu ingredientele,si asta a iesit :D

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine alba
  • o felie de paine integrala
  • o rosie chery
  • 1 felie cascaval
  • crema de branza cu plante
  • germeni de praz
  • avocado
  • sfecla rosie fiarta
  • rucola
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis elegant:

Am taiat cu un cerc o felie de paine alba.Pe o farfurie am pus cercul si in el am pus felia de paine taiata,am uns felia cu crema de branza apoi am daugat avocado taiat cubulete,peste avocado am pus o felie de cascaval taiat tot cu cercul.


Peste cascaval am adaugat sfecla de rosie taiata cubulete si peste o felie de paine integrala taiata cu cercul.


Deasupra am uns painea cu crema de branza cu plante si am ornat dupa ce am scos cercul cu germeni de praz , o rosie chery si rucola.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis elegant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

tanyapatap 1

21.04.2014, 20:38

Krystyan Trendy 1

04.05.2014, 14:22

super

mihaelar63 1

19.02.2015, 15:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise