Sendvis elegant

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2014 | 1878 vizualizari

 

Mda m-am jucat putin cu ingredientele,si asta a iesit :D

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine alba
  • o felie de paine integrala
  • o rosie chery
  • 1 felie cascaval
  • crema de branza cu plante
  • germeni de praz
  • avocado
  • sfecla rosie fiarta
  • rucola
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis elegant:

Am taiat cu un cerc o felie de paine alba.Pe o farfurie am pus cercul si in el am pus felia de paine taiata,am uns felia cu crema de branza apoi am daugat avocado taiat cubulete,peste avocado am pus o felie de cascaval taiat tot cu cercul.


Peste cascaval am adaugat sfecla de rosie taiata cubulete si peste o felie de paine integrala taiata cu cercul.


Deasupra am uns painea cu crema de branza cu plante si am ornat dupa ce am scos cercul cu germeni de praz , o rosie chery si rucola.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis elegant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

tanyapatap 1

21.04.2014, 20:38

Krystyan Trendy 1

04.05.2014, 14:22

super

mihaelar63 1

19.02.2015, 15:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza cu marar, boia si chimen