Chiftele de pui cu soia

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2014 | 3150 vizualizari

 

Datorita unor probleme de sanatate trecem la regim. Am preparat aceste chiftele si am fost foarte multumita de rezultat . Sunt foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de oui
  • 150 gr soia granule
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu soia:

Soia o punem la inmuiat in apa pentru 15-20 minute.

Curatam legumele si le dam pe razatoarea mica sau prin masina de tocat .

Dupa ce soia s-a inmuiat o stoarcem bine de apa.

Intr-un castron punem carnea de pui, usturoiul, ceapa, morcovul , ouale , sare si piper dupa gust si soia stoarsa.

Acum vom framanta bine aceste ingrediente si din el formam chiftelele pe care le asezam pe  o tava tapetata cu hartie.

Le asezam una langa alta cu putin spatiu intre ele , nu trebuie lasat foarte mult doar atata cat sa nu fie lipite.

Incalzim cuptorul la 180 grade si punem tava plina pentru 30 minute , cam asa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.03.2014, 20:01

Cat de bune sunt chiftelele la cuptor

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:40

laura_n 1

11.03.2014, 16:43

suuper bune! as tine regim in fiecare zi asa )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Scoverzi umplute