Chiftele de pui cu soia

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2014 | 1065 vizualizari

 

Datorita unor probleme de sanatate trecem la regim. Am preparat aceste chiftele si am fost foarte multumita de rezultat . Sunt foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de oui
  • 150 gr soia granule
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu soia:

Soia o punem la inmuiat in apa pentru 15-20 minute.


Curatam legumele si le dam pe razatoarea mica sau prin masina de tocat .


Dupa ce soia s-a inmuiat o stoarcem bine de apa.


Intr-un castron punem carnea de pui, usturoiul, ceapa, morcovul , ouale , sare si piper dupa gust si soia stoarsa.


Acum vom framanta bine aceste ingrediente si din el formam chiftelele pe care le asezam pe o tava tapetata cu hartie.


Le asezam una langa alta cu putin spatiu intre ele , nu trebuie lasat foarte mult doar atata cat sa nu fie lipite.


Incalzim cuptorul la 180 grade si punem tava plina pentru 30 minute , cam asa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.03.2014, 20:01

Cat de bune sunt chiftelele la cuptor

_Alina_ 1

11.03.2014, 09:40

laura_n 1

11.03.2014, 16:43

suuper bune! as tine regim in fiecare zi asa )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu conopida-post