Aperitiv rosii umplute cu branzica

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2019 | 951 vizualizari

 

 De vreo doua saptamani am cautat idei de aperitive tip- fingers food- adica pe care le servesti cu mana. Este mai comod si mai relaxant, mai putin formal. Am gasit oreteta de rosii umplute ce mi-a tras cu ochiul. Dupa sarbatori am avut musafiri si am gasit ocazia potrivita sa pun pe masa rosii umplute. Am mai schimbat si adaptat lista de ingrediente dupa gustul si disponibilitatea de moment.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie branza pufoasa de la Delaco [140 gr ]
  • 10 rosii cherry + o rosie mai mare
  • 1 morcov
  • 1 tija telina Apio
  • 1/2 ardei kapia rosu
  • piper
  • seminte de chimen negru [ negrilica ]
  • frunzulite de salata verde tip Frisby
  • Masline negre Kalamata pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rosii umplute cu branzica:


  1. Rosiile se spala. Se taie un capac si se scobesc rosiile de semintele si pulpa din interior.

  2. Nu aruncati interiorul rosiei. Nimic nu se pierde, totul se transforma. Am folosit ce am scos din rosie la o ciorbita de legume.

  3. Mai trebuie sa taiati o fasie subtire la baza rosiei, astfel aceasta nu va sta bine pe platou.

  4. Rosiile se pun invers pe o farfurie sa se scurga de excesul de lichid.

  5. Curatati si spalati restul legumelor.

  6. Taiati in cubulete cat se poate de mici morcovul, telina si ardeiul.

  7. Amestecati cubuletele de legume cu crema de brana si cu piper.

  8. Umpleti rosiile cu amestecul de branza cu legume.

  9. Decorati rosiile umplute cu frunzulite verzi si cu seminte de negrilica.

  10. Alaturat la servire am pus masline de calitate, naturale, tip Kalamata.

  11. Mi-a placut acest aperitiv pentru ca este light. Mi-a placut inca contrastul dintre rosiile acrisoare, branzica usoara si legumele crocante.


Sa aveti pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Nu aruncati miezul rosiei. Nimic nu se pierde, totul se transforma. Am folosit ce am scos din rosie la o ciorbita de legume.

2

Reteta initiala prevedea ardei iute[ eu am pus dulce si piper ]. Decorul era cu germeni de plante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rosii umplute cu branzica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaelar63 1

04.01.2019, 23:54

Mirela eu am fost super-multumita

Gherca Daniela 1

08.01.2019, 10:52

bune!

mihaelar63 1

08.01.2019, 13:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec din albusuri cu ciocolata
  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si seminte de chimen