Aperitiv rulada cu spanac si branza de vaci

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2018 | 4325 vizualizari

COMENTARII (20)

miki_a 1

02.04.2018, 02:43

Îmi plac mult ruladele sărate, mai ales preparate cu ingrediente proaspete, autohtone! Sunt gustoase și dau un "aer" festiv platourilor cu aperitive!

RODIMUR 1

02.04.2018, 04:39

Miki, avem aceleași opinii! Tot ce e proaspăt și autohton mi se pare bun și sănătos!

kytz 1

02.04.2018, 05:47

Servesc și eu !

RODIMUR 1

02.04.2018, 06:10

Cu plăcere, Kytz!

Rahela Velicu 1

02.04.2018, 08:20

Imi place spanacul in orice combinatie

mirela0911 1

02.04.2018, 09:21

Arata bine!

RODIMUR 1

02.04.2018, 10:12

Și mie, Mimi!

RODIMUR 1

02.04.2018, 10:14

Mulțumesc frumos, Mirela! Sper ca data viitoare să arate mai bine...Acum am ținut puțin mai mult blatul în cuptor și s-a uscat puțin...

vasimur 1

02.04.2018, 10:18

navidad_2017 1

02.04.2018, 11:05

Foarte aspectuoasa si dupa ingrediente sigur si delicioasa! Noi "foaia" o facem un pic altfel: innabusim in ulei cozi de ceapa/usturoi verde, leurda; adaugam spanacul proaspat taiat grosier si lasam CU CAPAC sa se faca; facem amestecul piure cu blenderul (trebuie sa fie inca foarte umed!). Separat "calim" cateva linguri de faina in unt/ulei (ca ptr sos Bechamel), adaugam piureul de spanac si amestecam energic; fiarbem usor, pana la consistenta unei mamaligute moi; racim; adaugam 2 - 3 linguri de cascaval ras, galbenusuri, albusuri batute spuma; coacem la foc mediu spre mic, pana se incheaga ouale (faina fiind deja "fiarta", nu trebuie tinuta mult si astfel ramane elastica si nu se usuca)...

-Marius- 1

02.04.2018, 11:06

navidad_2017 1

02.04.2018, 11:18

Umplutura de branza (ad libitum...) o impartim in 2: o parte amestecam cu 1 - 2 lg. pasta de tomate/ ardei rosu sau paprica; in cealalta punem evtl 1 - 2 lg parmezan ras/ branza Feta/ marar tocat/ usturoi pisat. Apoi sau amestecam f GROSIER cele 2 umpluturi, ptr un aspect marmorat... sau ungem 1/2 de foaie cu umplutura roz si cealalta 1/2, cu cea alba: in acest fel se obtin la taiere felii de 2 culori: alb si roz (practic 2 rulade). ptr postare!

RODIMUR 1

02.04.2018, 11:46

Mulțumesc frumos, Marius!

RODIMUR 1

02.04.2018, 11:48

Mulțumesc frumos, Navidad, în special pentru această rețetă pe care o voi pune la păstrare, ca s-o încerc data viitoare. Cred că după această rețetă, rulada este senzațională!

Rocsi 1

02.04.2018, 19:14

Si mie imi place sa pregatesc rulade aperitiv, cu umpluturi diverse! Au mare succes, mai ales pe mesele de sarbatori, cand pregatesti platouri cu de toate!

RODIMUR 1

02.04.2018, 19:23

Așa este, Rocsi! Important este să fie proaspete, atractive și gustoase...

elucubratiiculinare 1

05.04.2018, 23:23

RODIMUR 1

05.04.2018, 23:42

Mulțumesc, Mihaela!

dantes 1

11.04.2018, 17:00

Buna!

RODIMUR 1

11.04.2018, 17:31

Mulțumesc frumos, Dante!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci