Aperitiv rulada de cascaval

de Oana in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2009 | 251320 vizualizari

COMENTARII (48)

mihaelar63 1

28.11.2013, 10:25

Stiam ca am mai vazut reteta asta super preparat de tine . Sa mi-o amintesc am dorit sa o pun la favorite , dar cica o am deja

andreeaelisa2004 1

28.11.2013, 10:31

direct la favoriteeeeeeeeee

claudiaO 1

28.11.2013, 12:30

este tare buna...am facut-o si eu la cateva aninversari si are succes la musafiri ...prezentare deosebits si gust la fel

RuxyRux 1

29.11.2013, 19:11

Deci...am cautat si eu Emmentaler la 300 gr bucata rotunda...si n-am gasit...Oana...de la ce firma e?

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 00:46

arata minunat

bianca92 1

01.12.2013, 14:44

danakarin 1

02.12.2013, 06:10

Si eu am preluat-o ! E minunata ca aperitiv festiv!

iry-gabriela 1

10.12.2013, 14:32

direct la favorite

Panacris 1

10.12.2013, 18:23

jolygina 1

15.12.2013, 10:16

buna

Aurelia 07_07 1

16.12.2013, 20:49

abstract01 1

18.12.2013, 17:03

Giana 1

19.12.2013, 20:47

Interesant si bun

olguta35 1

24.12.2013, 17:57

Am facut-o si mi-a iesit foarte buna. Multumim pentru reteta

Oana 1

27.12.2013, 20:56

Ma bucur, Olguta!

cris_cris 1

30.12.2013, 18:12

delicioasa...am facut-o de ziua fiului meu iar invitatii mi-au cerut reteta...multumim pt aceasta bunatate

clau00 1

07.02.2014, 12:10

interesant..am sa fac si eu mai tarziu

ionicaw 1

04.04.2014, 11:50

O ideie geniala,zic eu sa intinzi cascavalul cu sucitorul,dupa ce sa inmuiat in apa calda,tot asa poti sa il intitnzi si pe blatul de pitza.Despre reteta super

Marryanne 1

14.04.2014, 00:27

Dupa ce introducem cascavalul in apa clocotita le lasam in continuare sa fiarba sau oprim focul?

Alina26 1

20.11.2014, 11:02

Arata minunat!! La fav!!

babi5 1

14.12.2014, 15:46

DanaModog 1

17.12.2014, 22:32

Nu se strange ambalajul de ls apa clocotinda??? Arata incredibil!

Rita Ilies 1

07.04.2015, 00:11

Yummy! Și eu fac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu carne de porc