Aperitiv saratele

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2018 | 3293 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta ''Saratele cu branza'' a  Valclaudiei >:D<

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina alba tip '00'
  • 100 gr branza de oaie
  • 60 gr margarina
  • 1 ou

In plus:

  • 1 ou ( pentru uns)
  • mac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele:

Intr-un bol punem branza si o maruntim cu ajutorul unei furculite.

Adaugam apoi faina, margarina ( la temperatura camerei) si oul. 

Amestecam bine toate ingredientele si formam o bila din aluat. Dam bolul la rece pentru cel putin o ora .

Trecut acest timp, luam aluatul si il intindem intr-o foaie, nu prea sbtire, cu ajutorul unui sucitor.

Taiem fasii pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem saratelele cu ou si presaram dupa plac, mac.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 170 grade C, pentru circa 15 minute. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval