Aperitiv saratele

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2018 | 3270 vizualizari

 

M-am inspirat din reteta ''Saratele cu branza'' a  Valclaudiei >:D<

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina alba tip '00'
  • 100 gr branza de oaie
  • 60 gr margarina
  • 1 ou

In plus:

  • 1 ou ( pentru uns)
  • mac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele:

Intr-un bol punem branza si o maruntim cu ajutorul unei furculite.

Adaugam apoi faina, margarina ( la temperatura camerei) si oul. 

Amestecam bine toate ingredientele si formam o bila din aluat. Dam bolul la rece pentru cel putin o ora .

Trecut acest timp, luam aluatul si il intindem intr-o foaie, nu prea sbtire, cu ajutorul unui sucitor.

Taiem fasii pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem saratelele cu ou si presaram dupa plac, mac.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 170 grade C, pentru circa 15 minute. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotiene