Frittata de legume cu pui si bacon

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2011 | 4404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 g de unt
  • 15 cm dintr-o bucata de praz
  • 300 g de amestec de legume(morcov, ardei, porumb, fasole, mazare)
  • 250 g de piept de pui
  • 200 g de bacon
  • ½ de ceasca de smantana 32% grasime
  • ierburi aromatice(patrunjel, busuioc, ceapa verde)
  • ¼ de ceasca de smantana lichida
  • 6-7 oua
  • sare,
  • piper,
  • boia iute
  • praz pentru dessign  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata de legume cu pui si bacon:

Puneti unt intr-o tigaie non-aderenta cand acesta s-a topit puneti cubuletele de pieptul de pui si baconul taiat fasii, dupa ce pieptul de pui a devenit albicios, adagati legumele si le lasati sa se soteze in untul din tigaie. Taiati marunt prazul si il adaugati peste aceestea in tigaie.

Spargeti ouale amestecatile bine adaugand si smantana, sarati, piperati, adaugati ierburile aromatice si agaugati acestea peste legumele noastre, lasati la se gateasca aproximativ 10 minute.

Cand inca nu este in totalitate facuta, luati frittata adaugati parmezanul si o dati la cuptor pentru 10 minute.

Se portioneaza si se serveste alaturi de o salata.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata de legume cu pui si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

05.10.2011, 12:36

alinutzika 1

05.10.2011, 21:45

adry88 1

08.10.2011, 10:47

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor